RASKT FRAKT & FRI RETUR
Sweden

Sekretesspolicy

Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner dig så bekväm att använda vår hemsida när du handlar i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) från vår hemsida, vi tar frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, fakturerings- och leveransinformation när du handlar, kommer vi att använda industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) för att förhindra att information från att avlyssnas.

Vårt engagemang för Privacy

Din integritet är viktig för oss. För att hålla din integritet säkrare, ger vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och val som du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras.

Den information vi samlar

Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på vår hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / bankkort Information. På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. I detta fall, vilken typ av personlig information som samlas in är namn, adress, telefonnummer.

Hur vi använder information:

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra beställningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen. Vi använder den information du ger om någon annan när en beställning endast att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen. Vi använder icke-identifierande och samlade information för att utforma vår webbplats bättre och att dela med annonsörer. Till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde ut vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer. Slutligen, vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på ett sätt som saknar samband med de som beskrivs ovan, utan också ger dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana obesläktade användningsområden.

Hem Sekretess Frakt & returer Kontakta oss Karta över butiken
Sweden
Copyright © 2020 Billiga Timberland Kenniston Stövlar Online All Rights Reserved. Powered by www.kennelskybar.se